INUIT webinarji

Trenutne razmere so nam omejile srečanja v živo, zato se tudi pri nas prilagajamo nastali situaciji. Odločili smo se, da pripravimo naša izobraževanja in delavnice digitalnega marketinga tudi v on-line obliki. Tako smo pripravili webinarje o različnih temah. Samo nekaj jih je tukaj predstavljenih za pokušino, za celoten seznam oz. informacije pa nas pokličite ali pa nam pišite. Z veseljem se bomo odzvali.

Aktualni webinarji...

Optimizacija spletnih strani - SEO

Kako izboljšati svojo pozicijo v iskalnikih? Kakšna je čarobna formula? Žal je SEO svet vse bolj zapleten. Ne moremo si več preprosto izbrati ključnih besed, dati nekaj vsebine na spletno stran, pridobiti nekaj povratnih povezav in z vsem tem spremeniti pozicijo v Googlu. SEO ni samo nekaj napotkov in opravil, ki jih moramo opraviti pač pa PROCES nenehnih izboljšav, predvsem pa terja poglobljeno razumevanje procesa iskanja in tehničnega ozadja.

Več informacij

Oglaševanje v iskalniku Google

Nakupovanje in obnašanje potrošnikov je danes bistveno spremenjeno. Svoje produkte in storitve morate ponuditi na pravi način. Iskalniki so prvi korak vsakega potrošnika. Oglaševanje v prikaznih omrežjih (Display Network), med video posnetki na YouTube... pa vaš naslednji korak. V on-line izobraževanju vam pokažemo, kako zasnovati, pripraviti in spremljati oglaševalsko kampanjo na Google-u z orodje Google Ads.

Več informacij

Spoznajte učinkovito okolje za delo na daljavo

Sodobna delovna okolja zahtevajo neposredni dostop do informacij in dokumentov ter deljenje le teh, prav tako pa učinkovito komunikacijo med skupinami zaposlenih - timi. MS Teams je orodje, s katerim lahko zagotovimo učinkovito okolje za delo na daljavo.

Več informacij

Kako izvesti spletno predstavitev - webinar?

Webinari so močno orodje. Lahko jih uporabite za nagovarjanje potencialnih strank, poučevanje ali oblikovanje vaše blagovne znamke. Poleg tega so vsestranski in lahko uporabite kjerkoli. Da bi kar najbolje izkoristili svoje spletne seminarje, smo pripravili ta celoten vodič. Preučili smo vse, kar morate vedeti, da ustvarite svoj prvi webinar, od začetka do konca.

Več informacij
Seznam preteklih že izvedenih webinarjev, ki si jih prijavljeni lahko še enkrat ogledate

Seznam trenutno aktualnih webinarjev na katere se lahko prijavite

Naročite se na novice

Vpišite vaš elektronski naslov in prejeli boste obvestilo o novih webinarjih.