Izdelava spletnih strani,
Optimizacija spletnih strani (SEO)
in Google Analytics

 • Izdelava spletnih strani

  izdelava spletnih strani

  Danes skoraj ni podjetja, ki ne bi imelo svoje domene, urejene spletne strani, elektronske pošte. Za vse to in pa še več, poskrbimo mi. Postavimo vam spletni strežnik ali uredimo gostovanje. Postavimo vam učinkovite in privlačne spletne strani, jih optimiziramo za najboljšo pozicijo v iskalnikih in poskrbimo za promocijo le teh. Postavimo in vzdržujemo strežnik elektronske pošte, zaščito pred virusi in neželeno pošto.

 • Kako optimizirati spletno stran?

  optimizacija spletnih strani

  Kako priti na prve strani v iskalniku Google? Kako se lotiti optimizacije spletnih strani? Od česa je odvisna pozicija moje spletne strani? Koliko stane optimizacija spletnih strani? Vse to so vprašanja, ki si jih zastavlja večina. Samo poglobljeno razumevanje tematike daje konkretne rezultate. Za vas izvedemo analizo, tehnično in vsebinsko, on-site in off-site optimizacijo spletnih strani za kar najboljše rezultate v iskalnikih.

 • Analiza prometa spletnih strani

  digitalni marketing

  Koliko obiskovalcev ima vaša spletna stran ali trgovina? Od kod prihajajo? Kako povečati obiskanost in povečati prodajo? Kakšne so navade vaših obiskovalcev? Katere spletne strani jih privlačijo, katere redko obiskujejo? Kako uspešna je bila vaša kampanja? Kako ponovno angažirati vaše obiskovalce? Z orodji kot so Google Analytics, Google Ads, Facebook Pixel... ipd. vam odgovorimo na vsa ta vprašanja.

optimizacija spletnih strani akcija

A K C I J A !!!

Do konca leta vam ponujamo pregled in optimizacijo spletnih strani za kar najboljše uvrstitve v iskalniku Google. Optimizacija vključuje analizo ključnih besed, on-site in off-site optimizacijo, tehnično optimizacijo ter priporočila in napotke...

Pokličite za ponudbo!
070-820-337