E-mail marketing,
oglaševanje preko elektronske pošte

E-mail marketing - oglaševanje preko elektronske pošte

Elektronska pošta je daneš še vedno eden najmočnejših oglaševalskih orodij. Raziskave kažejo, da je ta digitalni kanal 20% učinkovitejši kot npr. socialna omrežja. Z številnimi možnostmi personalizacije in segmentacije, ki nam jih dajejo moderna orodja, lahko pošiljamo ciljana sporočila točno določeni skupini potrošnikov v točno določeni fazi nakupnega procesa.

e-mail marketing
  • E-mail marketing

    Še vedno je to ena izmed najbolj učinkovitih oglaševalskih in prodajnih aktivnosti. S pravilnim pristopom in pravimi orodji ter seveda znanjem Vam bo z našo pomočjo uspelo obdržati vaše stranke, jih nagovoriti k ponovnemu nakupu, ali pa pridobiti nove.


e-mail marketing orodja
  • Zmogljiva orodja

    Koliko prejemnikov je odprlo vaš e-mail? Koliko jih je kliknilo na povezavo? Katera povezava je najbolj obiskana? Katere spletne strani jih privlačijo, kateri izdelki jih zanimajo? Kako uspešna je vaša kampanja? Vse to in seveda še več je mogoče izvedeti iz obširne analize vsake email kampanje. Z zmogljivimi orodji je možno avtomatizirati postopke in se znebiti ročnega dela. Prav tako je možno segmentirati in ločeno nagovarjati vaše stranke.

e-mail marketing izobraževanje
  • Uvajanje in izobraževanje

    Izvedbo e-mail marketinga lahko v celoti prepustite nam ali pa se tega lotite sami. Zelo pomemben je pravilen pristop, spoštovanje zakonodaje (GDPR), izbira in obvladovanje orodij, kreativno pisanje, oblikovanje, analitika... Ponujamo vam izobraževanje in uvajanje v delo.