oglaševanje z Google Ads,
Search & Display kampanje
oglaševanje na YouTube & Gmail

Oglaševanje v iskalnikih z Google Ads

Iskalniki so prvi korak pri nakupovanju izdelkov ali storitev. Konkurenca je huda in lahko jo prehitite tako, da svoj oglas postavite pred ostale rezultate iskanja. Vaš oglas se bo prikazal samo tistim, ki izdelek/storitev že iščejo - torej tudi potrebujejo. Vse kar morate narediti je, da jih s svojim oglasom prepričate, da izberejo prav vašega!.

Za vas načrtujemo, izvedemo, spremljamo in analiziramo oglaševalske kampanje v iskalniku Google. Poskrbimo, da se vam bodo vložena sredstva kar najbolje obrestovala.

Oglaševanje na Google-u
  • Oglaševanje v iskalnikih, na spletnih straneh in med YouTube video posnetki

    Nakupovanje in obnašanje potrošnikov je danes bistveno spremenjeno. Svoje produkte in storitve morate ponuditi na pravi način. Za vas pripravimo, izvajamo, analiziramo in prilagajamo oglaševalske kampanje v iskalnikih, prikaznih omrežjih (Display Network), med video posnetki (YouTube) in elektronsko pošto (Gmail).

Oglaševanje na YouTube-u
  • Certificirano znanje

    Koliko vašega denarja se bo zapravilo za oglaševanje in kakšen bo učinek tega oglaševanja je predvsem odvisno od kvalitete izvedbe oglaševalske kampanje. Vse šteje, od kvalitete oglasov, do vsebine spletnih strani, strategije in prilagajanja. Zaupajte delo raje preverjenim strokovnjakom.Analiza z Google Analytics
  • Analiza z orodjem Google Analytics

    Koliko obiskovalcev ima vaša spletna stran ali trgovina? Od kod prihajajo? Kako povečati obiskanost in povečati prodajo? Kakšne so navade vaših obiskovalcev? Katere spletne strani jih privlačijo, katere redko obiskujejo? Kako uspešna je vaša kampanja? Kako ponovno angažirati vaše obiskovalce? Z orodjem Google Analytics vam odgovorimo na vsa ta vprašanja.


Imate vprašanje?

Verjetno ste že veliko slišali o oglaševanju in digitalnem marketingu. Kljub temu pa ostaja še precej vprašanj. Kadarkoli nas lahko pokličete ali nam pišete in zaupate svoje želje. Poskrbeli bomo, da boste zadovoljni.

Iskalnik Google je prvi korak vaših strank, ko iščejo izdelek ali storitev. Če vas ne najdejo tukaj, vas verjetno ne bodo nikdar. Z oglaševanjem poskrbite, da se vaši izdelki/storitve pojavijo ravno v pravem trennutku, ravno pravi osebi - tej, ki vaše storitve ali izdelek POTREBUJE. Ne prepustite vaših potencialnih strank konkurenci. Za oglaševanje plačate samo, kadar stranka klikne na vaš oglas (PPC) in si ogleda vašo spletno stran (landing page).
Stroški oglaševanja so sestavljeni iz cene dela oglaševalske agencije (analiza ključnih besed, simulacija, priprava oglasa, izvedba kampanje, analiza...) in zneska, ki ga plačamo Googl-u. Stranka seveda plača samo en znesek (za ostalo poskrbimo mi) in ta je odvisen od ciljev in oglaševalskih aktivnosti (strategije, števila kampanj, števila skupin in oglasov...). Če povemo preprosto, za opazne rezultate je ta znesek že od 150€ - 250€ na mesec.
Dovolj je, da nas pokličete ali pa nam pišete na info@inuit.si v kratkem razgovoru predstavite svoje produkte oz. storitve, ki jih ponujate. Mi vam bomo razložili vse ostalo. Za vas pripravimo analizo ključnih besed in pripravimo simulacijo ter se dogovorimo za cilje in znesek kampanje. Pripravimo oglaševalsko kampanjo, jo pričnemo, in ves čas spremljamo ter popravljamo. O tem vas seveda redno obveščamo. Na koncu pripravimo poročilo. Tako preprosto je to.


Bi radi pričeli z oglaševanjem v iskalniku Google?

Zaupajte samo preverjenim strokovnjakom!

Pokličite za informacije!